Massagepraktijk Anne

15-01-2022 Pinnen is ook mogelijk!

10-01-2022 Bij een eerste bezoek krijgt u gratis een heerlijk voetenbad!

10-01-2022 Cadeaubonnen ook verkrijgbaar vanaf 5 euro!

10-01-2022 Klik op de behandeling bij Tarieven voor informatie over deze behandeling.

 Mijn naam is Anne Marie Blokdijk-Kamp, Na ruim 31 jaar gewerkt te hebben voor de Koninklijke Marine heb ik de stap genomen om mijn eigen massagepraktijk te starten.

Ik geef diverse massages zoals onder andere ontspanningsmassage (BSR), zwangerschapsmassage, voetreflexmassage e.d.. Het werk als masseur geeft me enorm veel plezier en voldoening. Het masseren en het ontspannen gevoel wat een ieder na de massage ervaart is geweldig. Ook het onderlinge contact maakt dat ik met veel plezier bezig ben.

Verder wil ik mij gaan richten en ontwikkelen op het gebied van speciale massages voor personen die in het dagelijks leven wel graag massages zouden willen, maar door een beperking niet zo snel naar een massagepraktijk (durven) toe te gaan. De massages in mijn praktijk bieden deze ruimte, want de massages vinden plaats in sfeervolle, rustige ongedwongen omgeving, met discretie en vertrouwen. Ook de innerlijke mens is een belangrijk aspect. Door in te spelen op de wensen van u als cliƫnt kan er op verantwoorde wijze massages worden gegeven. Masseren is meer dan strijken en kneden alleen. Door massage wordt een diepe ontspanning veroorzaakt en worden de mensen zich meer bewust van hun lichaam.